Veress Attila (Dj Moha)

A legfontosabbak közé tartozik számomra a minőség és az igényesség, a munkámban és a megjelenésemben egyaránt. Tapasztalatból tudom, hogy minden esküvő más és más, minden esküvő egyedi és személyre szabott. Az ifjú párok számára az esküvő az egyik legfontosabb esemény az életükben. Én a szórakozás részében tudok a legtöbbet segíteni. Az esküvői DJ szolgáltatáson kívül vállalom a nyitótánc elkészítését, összeállítását vagy akár a szertartás hangosítását is. Lehet hagyományos vagy modernebb az est zenei összeállítása, a lényeg, hogy Rólatok szóljon, és jól érezzétek magatokat a családdal és a barátaitokkal. Minden esküvőn úgy dolgozom, hogy önfeledten ki tudjatok kapcsolódni a hivatalos események után és boldog, maradandó emlékként őrizzétek meg a nagy napot.

Saját, profi technikával rendelkezem.  A közönség kívánságait, kedvenceit szívesen játszom.. Szükség esetén konferálás, hangulatfokozás a buli alatt (mely nem helyettesíti a ceremóniamestert vagy a vőfélyt)… Pontos megjelenés, felkészültség és profi kivitelezés…

Szolgáltatások

Esküvői disco műsor szolgáltatása, előre egyeztetett zenei stílusokban. Az esküvő kezdetétől háttérzene szolgáltatása, Polgári szertartás hangosítása, nyitótánc elkészítése, mixelése Slideshow és a beszédek hangosítása. Kellemes háttérzene a vacsora alatt, egyedi kérések, kívánságok megbeszélés alapján lehetséges.  

Mit jelent Esküvő Dj-nek lenni?

Egy jó esküvő dj minden esküvőre külön felkészül és a párok igényeit figyelembe véve szórakoztatja a násznépet. Több különböző zenei stílusban is jártas, és tudja mikor kell váltani a zenei stílusok közt, mikor milyen dalokra van igény, legyen szó lassú dalról vagy egy igazi pörgős Rock N’Rollról.  

Technika & felszerelés

Professzionális hangtechnika, Digitális rendszervezérlő processzor, látványos robotlámpák, Dj paraván (ledes megvilágítással, Modern, digitális Dj technika, vezeték nélküli dinamikus mikrofonok. Külön hangtechnika a szertartás hangosításához, ledes kiegészítő PAR és BAR lámpák, fényfestés.