Török János (DJ Thörök)

Nálam a minőségi szórakoztatás a mérvadó, ez éltet esküvőről esküvőre, ha az ifjúpár és a vendégeik is egyaránt vidámak! Az igazán rutinos és profi Dj-t nem érheti meglepetés! A felkészültség és a folyamatos fejlődés / fejlesztés az élet minden területén szükséges, így a Dj szakmában is elengedhetetlen fontosságú. Saját profi felszereléssel dolgozom, így egy személyben nemcsak a Dj-t kapjátok meg, mivel a hangosításhoz is megfelelő modern eszközeim vannak, illetve a fénytechnikáról is gondoskodom, mely szintén rendkívül színvonalas és igényes kivitelezést takar.

Minőségi szórakoztatás

Nálam a minőségi szórakoztatás a mérvadó, az éltet esküvőről esküvőre, ha az ifjúpár és a vendégeik egyaránt vidámak…

Technikai felszerelés

Professzionális felszerelésemmel, szakmai tudásommal és sok éves tapasztalatommal biztosítom a felejthetetlen hangulatot, hogy mindenki táncra perdüljön, és örök emlékként raktározza el magában a Nagy Napotokat! Az igazi buli hangulathoz elengedhetetlen a kiváló minőségű hangzás és az elegáns, helyszínnek megfelelő fénytechnika.

Ahány ház annyi szokás

Zenei kínálatom a 70-es évektől a napjainkig terjed. A zenei repertoárom naprakész, nem csak az igazi retro dallamokat tartalmazza… 

Dj Thörök

Amatőr vagy profi DJ-t válasszak? Azaz, mennyire mérvadó az ár?

Megannyi kérdésedre a válaszokat mind fellelheted a weboldalamon…