Balázsovits Péter (Dj Pitt)

Minden hétvégén Kimondottan most már csak  az esküvőkön szerzett  több éves szakmai múlttal,hamar feltérképezem  az aktuális vendégkör zenei ízlését, amihez igazodva úgy állítom össze  a blokkjaimat, hogy minden réteg,  ill. korosztály a lehető legjobban érezze magát. Ami a legfontosabb csak minőségi hang és látványos, modern, vezérelhető, ledes fénytechnikai eszközökkel dolgozom!

Exclusive megjelenés

Személyre szabott minden részletre kiterjedő 5 oldalas árajánlat! Nincsenek csomagok nem a pároknak kell eldönteni és számolgatni mire lehet szükségük!  Minden esküvőn törekszem a sikerességre! Nekem fontos a sikeres esküvő hiszen azokból jön a legtöbb új megrendelőnk! Exclusive teremdekor vilàgítàs (wireless vezérléssel).

Hangulatgenerátor

A fali megvilàgítàson és a színes nagyteljesítményú led derítőn kívül fényeffektekkel és forgófejes robotlámpákkal terítjük be a táncteret. Nyitótáncnál nem vetítünk piros placsnit a menyaszony homlokára ami elrontja a jól elkapott pillanatot.


Személyre szabott ajánlat

A kapott Forgatókönyvhöz igazodunk! Nagyon fontosnak tartom a személyes találkozót ami ingyenes és kötetlen! Minden további info weboldalamon ahol az árajánlatkérő kitöltése után a számomra     szükséges  paraméterek ismeretében örömmel küldök egy ajánlatot.