Szabó Emil (Dj Emil – WeddingSound)

Gyerek korom óta zenével foglalkozom, de 2007.-ben volt szerencsém először egy esküvőn zenélni, és ez annyira megtetszett, hogy azóta rabja vagyok ennek a zenei szolgáltatásnak. Teltek múltak az évek, és az egyre több sikeresen lebonyolított esküvők után arra lettem figyelmes, hogy már főállásként űzöm az esküvőkön és rendezvényeken való zenélést. Nagyon boldog embernek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatom ami igazán közel áll a szívemhez.A zenei stílust tekintve, minden területen otthonosan mozgok, így maximálisan bízhattok a több éves múltra visszatekintő munkámban. Legyen az modern, mulatós vagy retró buli a jó hangulat és a profi szolgáltatás garantált mivel a legtöbb megkeresésem az elvégzett munkáim után történik! 

Fénytechnika

A zenei szolgáltatás mellett, az esküvői helyszínre egyedi igények alapján, profi fénytechnikáról is gondoskodok, így tökéletes zene és fényhatás ötvözete igazán élvezetessé tudja tenni az ünnepséget. A zene és fények együttes hatása tovább fokozza a hangulatot, teljesen más világba repíti a vendégeket.

Miért esküvőre Dj-t?

Egy profi esküvő Dj-nek kellő tapasztalata van abban, hogy mik azok a zenék, amikre az egész násznép biztosan megmozdul. Sosem szubjektív szempontok alapján válogat, hanem a többség ízlését veszi figyelembe és azt, hogy az adott pillanathoz éppen milyen zene illik. 

Hangtechnika

Az évek folyamán tapasztalt igények alapján többféle hangtechnikai csomagot állítottam össze, így kisebb és nagyobb esküvői helyszínekre is megfelelő eszközöket tudok biztosítani.